Skip to content

Treningsavgift

I Romerike Kyokushin Karateklubb oppfordrer vi hele familier å trene sammen. Dette gjenspeiles i treningsavgiften vår. Karate skal være et godt alternativ for dem søm ønsker å trene sammen med hele familien.

Hva koster det?
Kontingent er kr 1000 per år, eller kr 1500 per familie, pluss treningsavgift på kr 500 per halvår. Dette kreves inn som eFaktura og må være betalt før man kan gå opp til gradering og før man kan melde seg på og delta i stevner.

Er det inkludert alle kostnader?
Nei, du trenger en karatedrakt etter hvert som du er kommet i gang. Innen graderingen må denne være på plass. Karatedrakten koster ca 450 kr hvis du kjøper denne hos oss. Dette kan også kjøpes brukt eller spør din trener om det er noen drakter som kan arves fra andre. Vi prøver å la drakter som er vokst fra gå i arv til andre eller nye utøvere.

Det koster også litt ved graderinger, men dette er frivillig og ikke noe man må gjøre. Det er en engangskost for graderingspass (offisielt KWF graderingspass) og for selve gjennomføringen av graderingen. Skal du opp til nytt beltegrad, så må du betale for det. Men all informasjon kommer i god tid før graderingen.

Hva er treningsnivå?
Vi har litt forskjellige treningsnivåbasert på hvor lenge du har trent. I tillegg skiller vi på voksne og barn, slik at man skal føle mestring på treningen. Du kan velge å bli med på voksentrening etter du har fylt 13 år. Voksne og barn som er nybegynner trener samtidig i samme gymsal, men har forskjellige trenere og treningsopplegg.

Nivå 1: Nybegynner barn / Nybegynner voksen
Du er ny til karate eller vår stilart. Trenerne fokuserer på å bli kjent med stilarten og basisteknikker. Vi jobber med kjernemuskler og bygge styrke. Her lærer du også litt grunnleggende respekt, som for eksempel at man alltid skal hilse høflig med et «OSU» på hverandre etter en treningsøkt.

Nivå 2: Mellompartiet og videregående barn
Nå begynner du å kunne flere kata, og du har fått farge på beltet ditt. Du kjenner til grunnleggende Dojo etikette og kjenner du begynner å beherske grunnleggende karate. Det er gøy å fighte litt og du kan stå i fine dype karatestillinger.

Nivå 3: Videregående voksne:
Dette er trening for høyere graderte med grønt, brunt og sort belte. Her trener vi høyere kata og avanserte teknikker. Alle på dette partiet har hatt hvitt belte en gang.

OSU!

Velkommen til alle oss i Romerike Kyokushin Karateklubb.
Er du en av våre fremtidige sortbelter?